Friday, February 11, 2011

AGD FSCC..

Assalamualaikum,
Bismillah....

Alhamdulillah, pada 9/2 yang lepas, telah berlangsungnya Annual Grand Dinner Foundation Student Coordination Council IIUM PJ n Nilai bertempat di Bangi Golf Resort.*asal tulis panjang2 nih..*


Fscc's members PJ campus
ok, cerita sebenarnya macam nih.. asalnya, saya tak dapat nak join, sebab adelah hal tu..
tapi bile fikir2 balik, mungkin ini my first and LAST AGD with Fscc, then saya n anis pon joinlah.. lagipun, bukan senang nak kumpul Fscc Nilai n Pj, walaupun takdelah semua yang datang..* masing2 ade hal..=(*

Tema malam tu, quite unique.
Arabic Culture, Malay Tradition.

Sisters kene ikut tema arabic, brothers pulak, Malay tradition.
so, confirm2 lah brothers pki baju melayu kan.. sisters pulak, apalagi, jubahlah.

tapi actually saya impress jugak sebab time tu, ade jugak bro ni, yang pki kemeja n seluar, then selempangkan kain pelikat. kind of malay tradition jugakla kan, cume modern sket..huhu
bile tengok ramai org pki baju melayu full, siap samping sekali, rase macam hari raya pulak. iyelah, bile lagi org pki baju melayu full kalau bukan time raye, kan,kan,kan..

sisters pulak, ade yang pakai purdah, rase macam suka tengok.. manis je..

Part yang paling best adelah time awards giving ceremony..haha*betol ke ayat nih..*
sebab, name2 untuk award tu semua memang unik, mantap n superb. yang paling saya suka, anugerah Siti Zulaikha, Jelitawan Gurun Sahara.. sedap kan...
ade lagi,
anugerah Labu Labi,
Bawang Putih Bawang Merah,
Adam & Hawa,
n banyak lagilah..
Alhamdulillah, saya rase majlis berjalan dengan lancar, even ade probs technical sket, tapi overall, memang enjoy. makan pon sedap, cume, lamb chop tu.. saya tak makan..
 sebab segala perkara yang berkaitan dengan KAMBING, saya rasa macam tak boleh ngam.. haha..
*sorry kambing*

ok, rasenye ni je kot citernye.
the main point is, mungkin ini adelah my last time being Fscc's members.
kenapa?
terlalu banyak perkara yang perlu dipenuhi..

walaupun hati meronta-ronta nak teruskan, ia perlu dilupakan buat sementara waktu.
sehingga mendapat restu, pemilik kedua diri ini..

salam ukhwah,
ma'assalamah..

3 comments:

Anonymous said...

la, takley makan daging kambing ker..
knpe tak bagi kat abg je. haha...
tu idea abg, saje wak best skit..tp ad yg takleh makan lak..huu..
takpela..asalkan kenyang...

kasihIlahi said...

haha..oh yeke...

tgk abg makan berselera sgguh., dah tak angkat muka dah..=) *hiperbola tak ayat..=)*
eifa je kot, yang tak makan. org laen semua mcm berselera sngguh tgk lamb chop tu...

Anonymous said...

hoho...
takpe pandang, jgn sampai tersuap org lain dah ar..