Sunday, January 2, 2011

(~.~)... pening2

Bismillahirrahmanirrahim...

sbenarnya tak tahu nak tulis ape, tak de idea..
 tapi rndu sgt dgn blog ni, so i juz wanna drop by here...

SMAC..
sgt berat, n tak semudah yang saya sngka..
bnyak lgi kerja yang trgendala..
bnyk perkara lgi yg perlu di finalise kan..

hopefully masa tak mencemburui biro kami,
 and kitorang dapat settlekan probs kitorg b4 13 Jan..

tapi agk pening, sebab this is my first time,
bnyak perkara baru yang perlu saya hadapi..
*huhu,knapa rasa mcm tgah buat jurnal plak nih??*

n i juz wanna do my best..

i'll try my best for this becoming event..
insyaAllah...

jgn stress.....

maassalamah,
Wassalam.. (~.~)
insyaAllah..

2 comments:

Anonymous said...

kALAU pENING..
SAPU uBAT...

kasihIlahi said...

huhu.. tak tau nak sapu ubat ape lagi dah...~ skrg ni, dah rase macm volcano...huhu..