Wednesday, April 6, 2011

Maaf, saya bukan pembunuh!

Bismillahirrahmanirrahim..

Dah sangat lame saye tak update blog nih..
Lagipun sekarang ni, saya tak berada di Uia PJ sebab no class for a week,.
So, saye pon balik rumah..

Lagipun insyaAllah family nak berangkat menunaikan umrah next week.. so, saya tolonglah ape2 yang patut..
*huhu, sedih tak dapat ikut.. (~,~)*

Ok, cerita pasal tajuk entry ni, macam hebat je kan..
Bajet2 saye ni dah buat research je pasal tajuk ni..huhu

Tak delah, actually saya ni tengah trauma..

serious..

perkara ni berlaku tanpa dirancang..
ade ke orang nak trauma maen rancang2? haha

ok, fokus2..

saya tak sangka pulak, yang saya akan tengok depan mata..
Kalaulah saya tahu, saya tak turn on washing machine tu..

saya tak berniat pon..
tapi salah die jugak..

kenapa die datang rumah saya..
sebelom ni tak de pon.. tak pernah..

kenapa bile saya sorang2 kat rumah die nak ganggu hidup saya..
sampai saye nak masak tengahhari pun saya takut giler!

tapi nampaknya riwayat die tak lame..

maafkan saya.. perosak macam awak memang tak perlu hidup dalam dunia ni!!
cuma care awak 'PERGI' tu agak tragis..
Selamat bersemadi..


TIKUS!!!!!!!

Thanks abah sebab bawak makan luar semalam..
seriously kakngah macam dah nak pitam tengok tikus sekor ni, ade kat dalam rumah kite,
and..

died in our washing machine!

4 comments:

fathul jannah said...

salam kerinduan di perantauan..huhu..jauh tau prntauan ni..rilex ye..ajal maut di tangan-Nya..

kasihIlahi said...

hehe.. alamak, rindu sudah bertamu ni..=)
hmm, btol2 cume rasa ralat sebab mati dalam washing machine.. lemas agaknye.. huhu
tapi iffa memang tak sangka ade haiwan tu kat rumah..

[n u r] said...

okay, aku sangat3 geli gile3 ! hahaha. bpk ah ! mati lemas pulak tu. aku mgkin trauma utk bsuh bju mggunakan mesi slma bbrpa minggu ^^

kasihIlahi said...

tahu tak pe.. aku rasa mcm nak basuh tgn je tau baju2 tuh.. tapi, tak larat la plak, banyak kot!!! haha

haiwan itu mati lemas dan kekejungan.. haha
"KESIAN" die...